Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

...και το όνομα αυτής..Ισιδώρα..

Καλησπέρα σας! Να 'μαι πάλι εδώ μετά από αρκετό καιρό.. την Κυριακή που μας πέρασε βαφτίσαμε την μπουμπού μας και φυσικά μπομπονιέρες-προσκλητήρια-βιβλίο ευχών τα έφτιαξα μόνη μου.. πολύ κούραση και ξενύχτι αλλά νομίζω οτι άξιζε τον κόπο τελικά..Το θέμα που επέλεξα είναι γλειφιτζούρι-καραμέλα και τα χρώματα ροζ-κίτρινο που εμένα προσωπικά αυτός ο συνδιασμός μου αρέσει πάρα πάρα πολύ..
Είχα δει μια συνταγή για γλειφιτζούρια και μου ήρθε η ιδέα να τα κάνω προσκλητήρια.. έκανα δοκιμές..ξαναέκανα δοκιμές..πρέπει να πέταξα καμια 50αριά γλειφιτζούρια μέχρι να τα πετύχω.. αλλα τελικά οκ.. τύπωσα και το κειμενάκι στον υπολογιστή σε διαφάνεια και μαζί τύπωσα και το καρτελάκι με το όνομα του παραλήπτη..και το αποτέλεσμα τελικά ήταν αυτό.. 


Η αλήθεια είναι οτι ενθουσιάστηκα κι εγώ και οι καλεσμένοι.. και άκουσα πολύ καλά σχόλια.. 

Αφού γλυκανα λοιπον τους καλεσμένους μου ήρθε η ώρα για τις μπομπονιέρες.. εδώ τα πράγματα ήταν πιο απλά αλλά πιο κουραστικά.. ένα πουγκί, δύο κορδέλες και τέσσερα μικρά κορδέλάκια, κουφέτα.. ένα μήνα μου πήρε σχεδόν να φτιάξω 200 μπομπονίερες..(μετα τις 22.00 το βράδυ πόση αντοχή να έχω κι εγώ?) Το σχήμα καραμέλα.. Και να το αποτέλεσμα..


 Για τις παιδικές μπομπονιέρες πήρα κουβαδάκια μεταλλικά σε χρώμα ροζ και μέσα έβαλα ζαχαρωτά και ένα μπαλόνι και στο πλάι τα κουφετάκια.. την ιδέα την πήρα από τη φίλη μου τη Ρούλα



και τέλος το βιβλίο ευχών..βρήκα ένα πατρόν σε σχήμα καραμέλα και ο αντρούλης μου -να'ναι καλά- μου τα έκοψε όλα με το χέρι! ναι ναι! να το αποτέλεσμα.. 


να τα και όλα μαζι στο τραπέζι.. 




Ισιδώρα μου να μας ζήσεις!!!






4 σχόλια:

  1. Να σας ζήσει η μικρή Ισιδώρα, Να έχει υγεία στην ζωή της!!! Όλα φαίνονται υπέροχα, και φτιαγμένα με αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να την χαιρεσται την Ισιδωρα σας!!Ολα καταπληκτικα!!!μπραβο Νεκταρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ax Νεκταρίνι μου τι ωραία που είναι ολα! Μπραβο ζουζουνα μου! Ο συνδυασμος οντως ειναι σουπερ!

    ε τον θαναση! χαχαχαχαχαχα τι τραβαει και αυρός..(θυμαμαι με την μασκα) χαχαχαχα

    Να σας ζησει η μικρή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ ευχαριστουμεεεε πολυ!
    Ρουλι τι θυμηθηκες!!! πωωωωωωωωω η μασκα... ετριβε ετριβε..χαχαχα!!!! και τωρα εκοβε εκοβε.. αλλα για την κορη ειπαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή