Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αλμπουμάκι για την μπεμπούλα μας..!

Καλησπέρα καλησπέρα..τι μου κάνετε? ψυχολογικα πώς είστε? εγώ χάλια.. δεν μπορώ άλλο να βλέπω ειδήσεις..δεν ξέρω πού πάμε και πώς θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτές τις συνθήκες..Ας ελπίσουμε πως κατι θα γίνει και όλα θα αλλάξουν..
Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω το άλμπουμ για την μπέμπα μας..μετά από 2 μήνες σχεδόν.. Αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν προλαβαίνω και πολλά μέσα στην ημέρα..Ταισμα άλλαγμα τη μικρή, σπίτι, μαγείρεμα κτλ κτλ ευτυχώς έχω βοήθεια από την μαμά μου και την πεθερά μου που στέλνει κανα φαγακι..
 Έχω βάλει και κάποιες φωτογραφίες μέσα αλλά έχω σβήσει το πρόσωπο της μικρής.. οι υπόλοιπες σελίδες θα συμπληρωθούν σιγά σιγά με φωτό καθώς θα μεγαλώνει η μπουμπού..και λέμε στην τελευταία σελίδα να μπεί η φωτογραφία από τα πρώτα της γεννέθλια..-πρώτα οΘεός-
Tο σχέδιο φορεματάκι το έχω κόψει όλο στο χέρι..δεν έχω ακόμα κάποιο μηχανημα.. πιστεύω ο Άγιος Βασίλης του χρόνου να μου το φέρει χαχα!! Λοιπόν ξεκινάω.. 

Το εξώφυλλο δεν το έχω τελειώσει ακόμα..θέλω να βάλω μια φωτογραφία..











Από εδώ και πέρα οι σελίδες είναι χωρίς φωτό..Φαίνονται ίσως λιγο φτωχές αλλά δεν έχω βάλει πολλά διακοσμητικά γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι φωτό θα βάλω..

Υπόσχομαι όταν το συμπληρωσω να σας βάλω φωτο.. περιμενω τα σχόλιά σας.. φιλακια..

11 σχόλια:

  1. Koυκλίστικο όπως και η μπεμπούλα από ότι βλέπω!!Να τη χαίρεστε κ εύχομαι να βρίσκεις χρόνο για να απολαμβάνουμε άκόμη περισσότερο τις δημιουργίες σου!!!Να σας ζήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα Νεκταρία!! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου...Πολύ όμορφο το αλμπουμάκι! Μου αρέσουν πολύ τα χαρτιά, το σχήμα του και ο τρόπος που χρησιμοποιήσες τις κορδέλες! Καλό σου απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα Νεκταρία....Πολύ όμορφο το αλμπουμάκι για την μπεμπούλα σου!Και το σχήμα είναι φανταστικό!!!και μάλιστα στο χέρι...μπράβο σου...Να χαίρεσαι την γλυκιά κορούλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έκανες πολύ καλή δουλειά Νεκταρία!μπράβο σου!να χαίρεσαι την κορούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τέλειο!!!! Και το ότι το έκοψες με το χέρι όλο σε κάνει πραγματική ηρωίδα! Να χαίρεσαι την μπουμπού σου και να μην στεναχωρίεσαι σύντομα θα ξαναβρίσκεις χρόνο!

    υγ Η μώβ δαντελίτσα είναι όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεκταρια καλως σε βρηκα!Πολυ ομορφο το αλμπουμ...να χαιρεσαι την μπεμπου σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ όμορφο μπράβο σου, χαράς το κουράγιο σου να το κόψεις στο χέρι!!!
    Να την χαίρεσαι τη μπουμπού σου!!!
    Φιλιά πολλά:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φοβερή δουλειά! μπράβο!!!!
    να την χαίρεστε την μπεμπούλα σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θεαρεστάκι μου το έκανες τέλειο σαν τη μικρούλα σου!!!
    Να τη χαίρεστε! Ακόμα να έρθουμε οι γαιδούρες... ...!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ααααααααα πολυ χαιρομαι που σας αρεσεεεεεεεεεε!!!! δεν το εχω πολυ το "σκραμπουκικό" (τι ειπα τωρα? χαχα) αλλα προσπαθώ... να ειστε καλα και να μου δίνετε θάρρος!!! πολλά φιλιά σε όοοολεεεεες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. polu oraio !!!!bravo sou/!!!!!!!!!
    alla pano apo ola na xaireste tin mpempa sas ...na nai gero to moraki sas alla kai i oikogeneia tou...
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή