Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Τσόχινο καδράκι πόρτας

Με την τσόχα δεν είχα ασχοληθεί ξανά και είπα να το δοκιμάσω.. έφτιαξα ένα καδράκι για τα ανίψια του άντρα μου, για να μπει στη πόρτα του δωματίου τους.. Π ο λ λ ή δουλεια αλλα εγω το καταευχαριστήθηκα..Θέμα Ζούγκλα όπως και το δωμάτιό τους.. Για πρώτη φορά νομιζω πήγε καλά τελικά.








.

Τρισδιάστατο καδράκι

Την Πρωτοχρονιά το κοριτσάκι των κουμπάρων μας έγινε ενός έτους!! της εφτιαξα λοιπόν ένα καδράκι τρισδιάστατο με θέμα το ίδιο με του δωματίου της.. μικρή πριγκίπισσα.. Εύχομαι στην μπεμπούλα μας να είναι γερή και όπως μέχρι τώρα έδειξε πολλή δύναμη και τα κατάφερε έτσι δυνατή να είναι σε όλη της τη ζωή.. Να μας ζησει!!


Δώρα για το μαιευτήριο..!

Εδώ θα σας δείξω κάποια δωράκια για την επισκεψη στο μαιευτήριο..
Πριν απο ένα μήνα περίπου η καλή μου φίλη Άννα γέννησε ένα γλυκύτατο κοριτσάκι!! Το δώρο μας στο μαιευτήριο λοιπόν ήταν ένα καροτσάκι απο πάνες..πολυ χρήσιμο δώρο αφού οι πάνες ειναι κατι που το χρειάζεται οπωσδήποτε.. Γύρω του εχει μια κουβερτούλα και μέσα σεντονάκια, πετσετούλες και ενα αρκουδακι..!  



Άλλο δωράκι είναι και η τούρτα από πάνες.. εδώ εγώ έφτιαξα μια τριόροφη τούρτα από πάνες για τον ανιψιό του άντρα μου! Πάνω έχει κουδουνίστρα, σαλιάρες φορμακια, καλτσούλες στο εσωτερικό του ένα μπιμπερό και στην κορυφή μια κουβερτούλα και ένα λούτρινο ελεφαντάκι.. 


Κάτι παρόμοιο και για κοριτσάκι 


Και τέλος κατι πιό πρωτότυπο.. κουτί με φορμάκια και καλτσούλες τυλιγμένα σαν cupcakes..