Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κοριτσίστικο αλμπουμάκι

Οι φίλοι μας Νίκος και Μαρία με παρακάλεσαν να τους φτιάξω ένα αλμπουμακι για την νεογέννητη κορούλα τους για να βάλουν τις πρώτες της φωτογραφίες.. Να το λοιπόν..















Αλμπουμ αρραβώνων

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε αρραβωνιάστηκε ο κουνιάδος μου με την κοπελιά του και η -πλέον- συννυφαδούλα μου με παρακάλεσε να της φτιάξω ένα άλμπουμ για να βάλουν τις φωτογραφίες.. Εδώ να σας πώ οτι είναι όλο κομμένο στο χέρι, σε σχήμα -τι άλλο;-καρδιά..!












(είναι λίγο ανακατεμένες αλλά δεν ξέρω πώς να τις κάνω να μπαίνουν με τη σειρά)

Φωτιστικά.. για όμορφες νύχτες..

Να 'μαι πάλι.. Εδώ θα σας δείξω κάποια φωτιστικά που έχω φτιάξει για δωράκια είτε κατόπιν παραγγελίας..Η πρώτη μου επαφή με αυτό το αντικείμενο ήταν στο εργασήριο ΜΟΡΦΕΣ..
Αυτό έγινε στο μάθημα "Χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα" στο εργαστήρι Μορφές και είναι από τσόχα. 'Ενα μπουκετάκι λουλούδια κρινάκια..



Και αυτό έγινε στο ίδιο μάθημα και είναι καμβάς με διάφορες νεραιδούλες ιδανικό για παιδικό κοριτσίστικο δωμάτιο..!

Αυτό -όπως και τα επόμενα- βασίστηκε στο προηγούμενο φωτιστικό απλά άλλαξα το σχέδιο.. είναι για ένα κοριτσάκι με λατρεία στη baby Minnie και Daisy..!

  

Αυτό είναι δώρο στον ανιψούλη μου..
 

...και αυτό είναι για δυο αδερφάκια..αγοράκι και κοριτσάκι..!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

decoupage..

Εδώ θα δείτε κάποιους δίσκους σερβιρίσματος που τους έχω διακοσμήσει με decoupage..Τα σχέδια είναι ενδεικτικά και φυσικά μπορούν να γίνουν σε ο,τι χρώμα ή σχέδια θέλουμε.. Οι επιλογές είναι άπειρες.. 







Και εδω κα΄ποια κουτάκια παραγγελίες για παιδικο κοριτσίστικο δωμάτιο πάλι με decoupage και ακρυλικά χρώματα..